Brynsforming

Brynene er noe av det viktigste i ditt ansikt. Forming av bryn utføres med pinsett og voks.

15 min kr 180,-

 

Brynsforming inkl. farge

Brynene er noe av det viktigste i ditt ansikt. Vi benytter farger med ulike pigmenter og vi tilpasser etter ditt ønske. Forming av bryn utføres med pinsett og voks.

15 min kr 290,-

Farge vipper

Få mørke vipper som varer i ca 4 uker. Vi bruker ulike farger og tilpasser etter ditt ønske.

15 min kr 200,-

Farge vipper og bryn + brynsforming

30 min kr 390,-

Vippeløft

Kast vippetangen og prøv vippeløft! Vippeløft er et revolusjonerende alternativ til vippeextesion. Her blir dine egne vipper løftet og gir en illustrasjon av lengre og fyldigere vipper. Vippene kan også farges hvis man ønsker det (kr 750).

45 min kr 650,

 

Vippeløft inkl. farge

Kast vippetangen og prøv vippeløft! Vippeløft er et revolusjonerende alternativ til vippeextesion. Her blir dine egne vipper løftet og gir en illustrasjon av lengre og fyldigere vipper. Vi avslutter med å farge vippene dine.

60 min kr 750,

 

Vippeløft + farging og forming av bryn

Kast vippetangen og prøv vippeløft! Vippeløft er et revolusjonerende alternativ til vippeextesion. Her blir dine egne vipper løftet og gir en illustrasjon av lengre og fyldigere vipper. Vi avslutter med å farge vippene dine og forme brynene.

70 min kr 950,

Vippeextension (single) nytt sett

Her limes ett og ett vippehår på dine naturlige vipper og faller først av når dine naturlige vipper faller av (når en vipp faller av er det en ny en på vei). Vi anbefaler påfyll ca hver 2-4 uke hvis man ønsker å fortsette med vippeextension. Alternativt kan man komme å fjerne dem. (Fjerning av vipper kr 150).

Les mer

Dette er behandlingen som gir mest naturlig resultat, og er en stor favoritt. Dette er også behandlingen vi anbefaler alle å starte med om man aldri før har prøvd vippeextensions tidligere.

90 – 120 min kr 1500,-

Vippeextension (mix) nytt sett

Her bruker vi en kombinasjon av single vippeextensions (klassiske vipper) og volumvipper. Volumvipper består av håndlagete vifter med svært delikate og lette hår som legges i en vifte på ett enkelt naturhår.

Les mer

På denne måten skaper man en illusjon av fylde, og av at man har flere vipper enn man har fra naturens side.

De klassiske vippene er tykkere og skaper flott definisjon, mens volumvippene skaper fylde og mørke.  Dette er en flott behandling for deg som ønsker å mer fylde, men å enda den flotte definisjonen klassiske vipper skaper.

90 – 120 min kr 1690,-

Vippeextension (volum) nytt sett

Her bruker vi tynne, lette vipper som gjør at at vi kan feste flere vipper på ditt naturlige vippehår uten at det blir for tungt. Her kan du få fyldige og tette vipper med masse volum, men passer også for deg med tynne, skjøre vipper som bare ønsker litt tettere vipper enn det du har naturlig.

120-180 min kr 1890,-

Vippeextension påfyll

Akkurat som hår så vokser øyevipper ut, faller av og nye friske vipper vokser ut igjen. Øyevippene vokser i forskjellige faser, derfor merker vi at noen vipper vokser og skifter seg ut raskere en andre.

Les mer

Etter 2-3 uker merker man at det kommer ettervekst på noen av vippene og noen har falt av, og det ser da ikke alltid like pent ut. Ved stor ettervekst så vil tyngden på den kunstig påsatte vippen flytte seg til tuppen av din naturvipp, noe som kan overbelaste vippen om man ikke skifter de ut. Derfor er det viktig å ta påfyll regelmessig, eller komme å fjerne dem hvis du ønsker det.

Påfyll innen 2 uker, kr 450 / 490 / 590 (single, mix, volum)

Påfyll innen 3 uker, kr 650 / 690 / 790 (single, mix, volum)

Påfyll innen 4 uker, kr 850 / 890 / 990 (single, mix, volum)

FØLG OSS

_____

BESØK OSS

_____

Industrigata 2, 2. etg

4480 Kvinesdal

Telefon: 97438370