OM OSS

_____

Linetts hudpleie startet opp i 2013. Fra 1. juni 2018 ble det nye eiere.  

Vi kan tilby det meste av behandlinger og er opptatt av å gi deg som kunde det aller beste. Vi fører derfor kjente merkevarer som blant annet Elixir Cosmeceuticals,  Dr.Schrammek/Green Peel. Nilens Jord, Pure White, Pure Lash, Bitchn Brows, Kalo, Lip Smart, Vita Liberata og Vani-T.

Vi setter stort fokus på at du som kunde skal føle deg ivaretatt hos oss, og ønsker å gi deg de beste behandlinger som finnes på markedet. Trenger du bare råd og veiledning? Vi gir gratis hudkonsultasjon der vi setter av 15 min for å snakke om dine behov.

Industrigata 2, 2. etg

4480 Kvinesdal

974 38 370

 

Om oss

_______

Kristine

Hudpleier

Kristine er hudpleier med fordypning i green peel.

Hun tilbyr massasje,bodyscrub, brynstyling(forming & farge) , vippeløft,vippextension, tannbleking og klassiske ansiktsbehandlinger. 

 

 

Nancy

Hudpleier

Nancy har mange års erfaring med hudpleie og voksing. Hun tilbyr voksing av hele kroppen, i tillegg brasiliansk. Hun har også god erfaring med Elixir Cosmeceuticals og tilbyr kjemisk peeling med både glykolsyrer, mandelsyre og retinol. 

Er du usikker på hva du trenger av produkter og behandlinger kan du for eksempel bestille en uforpliktende hudkonsultasjon (gratis).
Du kan også få utført vippeløft + farging av vipper og bryn hos henne.

FØLG OSS

_____

BESØK OSS

_____

Industrigata 2, 2. etg

4480 Kvinesdal

Telefon: 97438370