Spar ekstra tid på badet om morgenen, våkn opp med perfekte bryn!

Behandlingen passer for alle, også for eldre som har begynt å få dårlig syn eller som skjelver på hånden. Praktisk er det også for de som driver idrett (svømmer, trener mye og svetter), ved alvorlig sykdom hvor man mister hår, eller for deg som bare ønsker å få fyldigere og finere bryn.

Vi utfører ikke microbladning eller permanent makeup på gravide. Hvis du ammer anbefaler vi at du venter med å amme i 24 timer etter behandlingen.

Microblading / permanent makeup av bryn

(inkl. refill som tas innen 6 uker)

Microblading er den nyeste trenden innen permanent make up! Ved å tilføre fargen manuelt med et veldig fint blad , blir hårstråene man lager veldig fine og naturlige. Resultatet er fantastiske naturlige øyenbryn!

60 min Kr 4800,-

Microblading / permanent makeup av bryn – påfyll

Påfyll innen 1 år

60 min Kr 1800,-

Permanent makeup av lepper

(inkl. refill som tas innen 6 uker)

120 min Kr 6000,-

Permanent makeup av lepper påfyll

Påfyll innen 1 år

120 min Kr 2500,-

Permanent makeup av eyeliner

(inkl. refill som tas innen 6 uker)

90 min Kr 3800,-

Permanent makeup av eyeliner påfyll

Påfyll innen 1 år

60 min Kr 1500,-

Permanent makeup av øvre og nedre eyeliner

(inkl. refill som tas innen 6 uker)

90 min Kr 4800,-

Permanent makeup av  øvre og nedre eyeliner påfyll

Påfyll innen 1 år

60 min Kr 1800,-

FØLG OSS

_____

BESØK OSS

_____

Industrigata 2, 2. etg

4480 Kvinesdal

Telefon: 97438370