Botox behandlinger

Botox er den mest effektive behandlingen som finnes på mimikkrynker. De vanligste rynkene å behandle er:

– sinnarynken mellom øyebrynene
– horisontale pannerynker
– «kråketærne» i øyets ytterkant.

I tillegg til nevnte bruksområder, kan Botox kan også brukes blant annet for å gi et løft på øyebryna, samt for å motvirke munnviker som trekkes nedover og gir et «surt» uttrykk. I noen tilfeller velger en også å sette Botox i muskulatur for å gjøre ansiktet smalere og kjevelinja mer markert.

Botox er også svært effektivt mot tilstanden «hyperhidrose», som betyr at en svetter unormalt mye selv om situasjonen en er i ikke skulle tilsi det. En kan oppnå å bli så godt som helt tørr i armhulene etter svettebehandling med Botox.

Les mer

Effekten av Botox?
Effekt begynner å ses etter 2-4 dager, og full effekt forventes etter 1-2 uker.

Hva er virketiden etter en Botox behandling?
Varighet er 3-5 måneder. Deretter vil en få sin vanlige mimikk tilbake. Hos noen kan effekten av Botox ses mye lengre, selv om stoffet er brutt ned. Varigheten forlenges ved lengre tids bruk, slik at det på sikt holder å gjøre behandlingen et par ganger i året.

Ved svettebehandling i armhulene settes væsken like under huden, fordelt på flere stikk. Virkning inntrer etter omtrent 7 dager. Varigheten vil her være 6-9 måneder.

En positiv bivirkning for mange er fravær av spenningshodepine etter behandling med Botox i sinnarynken og eventuelt panne. Botox hjelper også ofte mot migrene dersom denne er relatert til spenningshodepine.

Etter behandling
Selve behandlingen tar bare noen få minutter. En kan gå tilbake til vanlige gjøremål like etterpå. Behandlingen beskrives av de fleste som lett ubehagelig. Det er ikke noe vondt etterpå.

Restylane behandlinger

Restylane er et fyllstoff (såkalt filler) bestående av hyaluronsyre som injiseres i huden for å skape volum, forme eller konturere, eller for å behandle rynker og linjer og gi en generell hudforbedring. Restylane er en av verdens ledende fillere og har utallige bruksområder.

Produktene med Restylane kan ikke skru tiden tilbake, men de kan forbedre hudens kvalitet ved å gjenopprette fuktbalansen, fylle ut rynker og definere ansiktskonturene.

Les mer

Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Enten du trenger å forynge huden, glatte ut rynker eller framheve ansiktskonturer og lepper, har Restylane-produkter som gjør at du både ser bra ut og føler deg vel. Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater.

Effekten av Restylane er synlig øyeblikkelig – og siden det ikke er en kirurgisk behandling, slipper du sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål med det samme.

Restylane i leppene?
Restylane kan blant annet gi fyldigere og mykere lepper, forstørre og bedre leppekontur. Du kan også ta en skinbooster i leppene for å tilføre fukt innenfra. Perfekt for deg som sliter med tørre lepper.

Andre behandlinger for leppene:
– «suremunn» (vende munnviker oppover og unngå «surt utseende»)
– «røykelinjer» på overleppe

Andre bruksområder for Restylane

-Nasolabiallinjer (linjer fra nesevinger ned mot munn)
-Kinnbein (for mer fylde og ansiktsløft)
-Øyebrynsløft
-Nesekorreksjon (for bedret form og profil)
-Kjevelinje (markering)
-Hake (få denne mer fremtredende)
-Generell hudforbedring med fuktprodukt. (Behandlinger med Restylane skinboosters er vitenskapelig dokumentert for å øke hudens kvalitet, og kan brukes til å forynge ansikt, hals, utringing og hender).

Hvordan fungerer det?
En behandling med Restylane tar kun ca. 15–30 minutter. Den utføres ved å injisere Restylane i huden via en tynn nål (for enkelte behandlinger rett under huden) for å fylle ut rynker, tilføre volum, forme ansikt og lepper og forynge huden. Ulike typer bedøvelse gis dersom du ønsker det.

Bivirkninger
Bivirkningene er midlertidige blåmerker og hevelse i huden som forsvinner etter kort tid. Ikke alle får dette, men kan være lurt å ikke ta behandlingen samme dag som du skal ut på noe.

FØLG OSS

_____

BESØK OSS

_____

Industrigata 2, 2. etg

4480 Kvinesdal

Telefon: 97438370