HÅRFJERNING MED VOKS

Profesjonell fjerning av hår med voks er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere. Man anbefaler å gjenta behandlingen etter ca. 4 uker, og metoden tilpasses både ansikt og kropp. For at behandlingen kan utføres, må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm – 1 cm, ikke lenger eller kortere. Har du lengre hårvekst vil vi anbefale deg å stusse det før du kommer til timen.

Litt om brasiliansk voksing
Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret i underlivet fjernes. Du velger selv om alt skal fjernes eller om du vil ha litt igjen foran.
Hudterapeuten følger deg inn på behandlingsrommer og forklarer deg prosedyren. Deretter får du noen minutter alene slik at du kan gjøre deg klar. På behandlingsbenken ligger det klart et håndkle som du kan bre over deg og en engangs intimseriett som du kan vaske deg med. Vi starter med bikinikanten og jobber oss innover. Du ligger på ryggen under hele prosessen, og hjelper til med å stramme huden slik at det blir mindre vondt. Når man er ferdig med voksingen, smøres det på  en olje som løsner eventuelle voksrester. Til slutt fjernes resterende hår med en pinsett.

Legger

30 min kr 290,-

Lår

30 min kr 350,-

Bikini

15 min kr 250,-

Brasiliansk

første gang eller mer enn 4 uker siden sist

30 min kr 590,-

Brasiliansk

innen 4 uker

30 min kr 490,-

Legg / lår / bikini

50 min kr 790,-

 

Legg / lår / brasiliansk

60 min kr 990,-

Armhuler

 

15 min kr 250,-

Rygg

30 min kr 350,-

FØLG OSS

_____

BESØK OSS

_____

Industrigata 2, 2. etg

4480 Kvinesdal

Telefon: 97438370