Med Green Peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. .

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek som er spesialisert i aldring og allergi med ekspertkunnskaper i planter og urter. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan irritere huden, kan den også brukes av de mest sensitive og samtidig styrke huden og hudbarrieren. Urtene som benyttes er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende.
Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land over hele verden og vunnet flere priser.
Alle Green Peel behandlinger gir en vakker glød og den unike karakteristiske «gnistringen» som minner en på at de gode prosessene er i gang i dagesvis!

Vi utfører ikke Green Peel på gravide.

Green Peel®Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren,styrker sensitiv hud, behandler pigmentflekker, store porer og akneproblemer.

Les mer
Denne peelen er ideel som tilvenning til de dypere behandlingene.
Kan tas i en Express utgave på 30 min kr 800,- uten lett utklemming, ampulle og maske.

 

60 min kr 1100 + anbefalte hjemmeprodukter minimum de 5 – 6 første dagene etter peelingen.

Green Peel®Energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har  god effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær behandling som vi anbefaler å ta 4 – 6  ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom.

Les mer

Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Etter ca 3 dager vil noen (ikke alle) flasse litt.

60 min kr 1400 + anbefalte hjemmeprodukter minimum de 5 – 6 første dagene etter peelingen.

Green Peel®Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 2-4 dager vil en som regel flasse endel. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time f.eks torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.

Les mer

.2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom. Kr 2500 + kjøp av 4 hjemme produkter (kr 1957). Tilsammen kr 4457.

1) HERBAL CARE LOTION 200 ml Kr 430,-
2) SPECIAL CARE/ SPECIAL REGULATING CARE 50 ml kr 560,-
3) BLEMISH BALM 30 ml Kr 498,-
4) OPTIMUM PROTECTION SPF 20, 75 ml Kr 469,-
.
FOR OPTIMAL EFFEKT AVSLUTNINGSVIS ETTER DAG 5/6:

5) 7 dagers ampulle kur ‘HERBAL ACTIVE kr 530. (Bruk en halv ampulle morgen og kveld i 7 dager etter etterbehandlingen).
6) Sterkt anbefalt å bruke SKIN ELIXIER etter etterbehandlingen som nattkrem. En repararende og svært næringsgivende antirynke fluid. 30 ml kr 620, 50 ml kr 830.

Green Peel®Express:

Dette er en ekspressutgave av den ordinære Green Peel Fresh Up. Behandlingen varer i kun 20-30 minutter. Hvorfor ikke ta den i lunsjen? Du kan fint bruke sminke og fortsette dagen som vanlig etterpå. Gir en strålende fin glød, perfekt før fest!

30 min kr 800.

Green Peel®Eye Contour Treatment

Dr.Schrammek’s øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot linjer,mørke ringer og poser under øynene. Huden under øynene er tynn og har små kapillærer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

Varighet 30 min kr 500.

Green Peel®Time Control

Den effektive Green Peel Fresh Up behandlingen kombineres med Time Control produktene. Du får de mest aktive antirynke produktene fra Dr.Schrammek – i en og samme behandling. Grundig rens, høykonsentrert næring, nydelig massasje og maske med utsøkte ingredienser.

Les mer

En avslappende hudpleie opplevelse med utrolige resultater. Det er bare å nyte behandlingen og effekten avde mest kraftfulle antirynke ingredienser som styrker slapp hud og gir eksepsjonell mykhet med optimal glød. En glød en ikke kan sminke seg til.

60 min kr 1400.

Green Peel®Mela White

Pigmentflekker er en problemstilling mange sliter med. Dr.Schrammeks sin idelogi i behandling av hyperpigmentering er med mål om langvarig bedring. En sterk hud med en god beskyttelsesfunkjson er en forutsetning for et langsiktig resultat.

Les mer

Ved regelmessige behandlinger med Green Peel vil huden gradvis bli sterkere med økt volum og jevnere hudfarge. Samtidig som Green Peel øker kollagenproduksjonen med kraftig oppstrammende og rensende effekt – hjelpes huden til å «skubbe» ut pigmentene. Sammen med Mela White produktene vil vi kunne behandle pigmentering effektivt samtidig som huden styrkes over tid.

60 min kr 1100

Green Peel Ungdom

Sliter du med sorte prikker og urenheter? Kombinasjonen dyprens + Green Peel viser seg gang på gang å gi optimale og raske resultater på uren hud.

Les mer

Urtene er sterkt antibakterielle, betennelsesdempende, beroligende og pleiende samtidig som de stimulerer cellefornyelsen og er sterkt vevsoppstrammende. De jobber fra innsiden og dypereliggende urenheter forsvinner raskere, porene strammes opp, arr blir mindre synlige og huden får en jevnere overflate.

Perfekt behandling å ta hver 6 – 8 uke.
.
25 min 590,-

FØLG OSS

_____

BESØK OSS

_____

Industrigata 2, 2. etg

4480 Kvinesdal

Telefon: 97438370