Våre behandlinger

Green Peel

Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer.

Mange travle kvinner og menn er «solgt». De ønsker resultater de ser og føler uten å begrense hverdagen. Med den myke Green Peel Fresh Up får en i tillegg en herlig glød samtidig som en bremser aldringsprosessen. En svært effektiv vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Unge jenter og gutter elsker også Green Peel da den gir synlig bedring på acne, arr og store porer.

Green Peel er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Green Peel er en trygg metode til optimal hudhelse. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land verden over.

Green Peel finnes i tre forskjellige styrker og gir derfor synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper. Den mykeste peelingen; Green Peel Fresh Up er en populær «partypeel». Huden gløder samtidig som det er en ideel forebyggelse mot aldring. De sensitive er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og til og med styrker huden over tid. De dypere peelingene, Energy og Classic gir forbedring på konkrete hudproblemer som store porer, uren hud, pigmenter, arr og dype rynker. Alle styrkene gir en unik glød samtidig som en kjenner at huden stimuleres i flere dager etterpå.

Green Peel er så naturlig at du kan spise den. Den er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek med spesialitet i aldring og allergi på 50 tallet. Peelingen består av 10 ulike urter. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden , kan den også brukes av de med sensitiv hud. Urtene som brukes har en virkning som er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virke innenfra og ut. Resultatet er som en real treningsøkt for huden.

Jevnlige treningsøkter med Green Peel®  sammen med Dr.Schrammek hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Som med trening og sunn mat.

Green Peel®Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren,styrker sensitiv hud, behandler pigmentflekker, store porer og akneproblemer.

Les mer
Denne peelen er ideel som en tilvenning til de dypere behandlingene.
Kan også tas i en Express utgave på 25 min til kr 800,-

 

 

50 min kr 1100 + anbefalte hjemmeprodukter minimum de 5 – 6 første dagene etter peelingen.
Produktene vi anbefaler etter en Green Peel er: Herbal Care Lotion (130,-), Special Care/eller Regulating Cream (195,-) og Blemish Balm (295,-).

Green Peel®Express:

Dette er en ekspressutgave av den ordinære Green Peel Fresh Up. Behandlingen varer i kun 20-30 minutter. Hvorfor ikke ta den i lunsjen? Du kan fint bruke sminke og fortsette dagen som vanlig etterpå. Gir en strålende fin glød, perfekt før fest!

kr 800.

Green Peel®Energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har  god effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær behandling som vi anbefaler å ta 4 – 6  ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom.

Les mer

Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Etter ca 3 dager vil noen (ikke alle) flasse litt.

60 min kr 1400 + anbefalte hjemmeprodukter minimum de 5 – 6 første dagene etter peelingen.

Produktene vi anbefaler etter en Green Peel er: Herbal Care Lotion (130,-), Special Care/eller Regulating Cream (195,-) og Blemish Balm (295,-).

Green Peel®Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 2-4 dager vil en som regel flasse endel. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time f.eks torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.

Les mer

.2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom. Kr 2500 + kjøp av 4 hjemme produkter (kr 1957). Tilsammen kr 4457.

1) HERBAL CARE LOTION 200 ml Kr 430,-
2) SPECIAL CARE/ SPECIAL REGULATING CARE 50 ml kr 560,-
3) BLEMISH BALM 30 ml Kr 498,-
4) OPTIMUM PROTECTION SPF 20, 75 ml Kr 469,-
.
FOR OPTIMAL EFFEKT AVSLUTNINGSVIS ETTER DAG 5/6:

5) 7 dagers ampulle kur ‘HERBAL ACTIVE kr 530. (Bruk en halv ampulle morgen og kveld i 7 dager etter etterbehandlingen).
6) Sterkt anbefalt å bruke SKIN ELIXIER etter etterbehandlingen som nattkrem. En repararende og svært næringsgivende antirynke fluid. 30 ml kr 620, 50 ml kr 830.

Green Peel®Eye Contour Treatment

Dr.Schrammek’s øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot linjer,mørke ringer og poser under øynene. Huden under øynene er tynn og har små kapillærer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Etterlater en behagelig følelse av velvære. Anbefaler i tillegg å bruke øyekrem morgen og kveld.

Varighet 30 min kr 500.

Green Peel®Time Control

Den effektive Green Peel Fresh Up behandlingen kombineres med Time Control produktene. Du får de mest aktive antirynke produktene fra Dr.Schrammek – i en og samme behandling. Grundig rens, høykonsentrert næring, nydelig massasje og maske med utsøkte ingredienser.

Les mer

En avslappende hudpleie opplevelse med utrolige resultater. Det er bare å nyte behandlingen og effekten avde mest kraftfulle antirynke ingredienser som styrker slapp hud og gir eksepsjonell mykhet med optimal glød. En glød en ikke kan sminke seg til.

60 min kr 1500.

Anbefaler Time Control produktene til hjemmebruk for å oppnå enda bedre resultat.

Green Peel®Mela White

Pigmentflekker er en problemstilling mange sliter med. Dr.Schrammeks sin idelogi i behandling av hyperpigmentering er med mål om langvarig bedring. En sterk hud med en god beskyttelsesfunkjson er en forutsetning for et langsiktig resultat.

Les mer

Ved regelmessige behandlinger med Green Peel vil huden gradvis bli sterkere med økt volum og jevnere hudfarge. Samtidig som Green Peel øker kollagenproduksjonen med kraftig oppstrammende og rensende effekt – hjelpes huden til å «skubbe» ut pigmentene. Sammen med Mela White produktene vil vi kunne behandle pigmentering effektivt samtidig som huden styrkes over tid.

60 min kr 1100

Dyprens

Sliter du med sorte prikker og urenheter? Her får du en grundig analyse av huden hvor vi så renser i dybden, fjerner sorte prikker og foretar utklemming etter behov. En enkel og oppfriskende behandling.Anbefales spesielt til førstegangsbesøkende som trenger råd og veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandling.

30 min 490,-

Green Peel Ungdom

Sliter du med sorte prikker og urenheter? Kombinasjonen dyprens + Green Peel viser seg gang på gang å gi optimale og raske resultater på uren hud.

Les mer

Urtene er sterkt antibakterielle, betennelsesdempende, beroligende og pleiende samtidig som de stimulerer cellefornyelsen og er sterkt vevsoppstrammende. De jobber fra innsiden og dypereliggende urenheter forsvinner raskere, porene strammes opp, arr blir mindre synlige og huden får en jevnere overflate.

Perfekt behandling å ta hver 6 – 8 uke.
.
25 min 590,-

Klassisk Ansiktsbehandling

Huden blir renset i dybden og behandlingen er fin for alle hudtyper. Vi starter med rens etterfulgt av hudanalyse, peeling og utklemming (etter behov). Deretter får du en herlig avslappende ansiktsmassasje og kremmaske tilpasset din hudtype. Mens masken virker kan du ligge å nyte en god nakkemassasje. Avsluttende krem og produktveiledning.

50 min 650,-

 

Luksus Ansiktsbehandling

Vi starter med å gi deg en behagelig rygg/nakke massasje etterfulgt av rens, hudanalyse, peeling, utklemming (etter behov), ansiktsmassasje og kremmaske tilpasset din hud. Mens masken virker får du en deilig håndmassasje.

75 min kr 950,-

Prinsessebehandling

Få en glød du ikke kan sminke deg til med Green Peel Express. Etter behandlingen farger jeg og former brynene dine + gir deg deg vippeløft med farging vippene. Mens fargen virker får du en deilig nakkemassasje. Perfekt dagen før du skal på fest.

90 min kr 1.500,- (verdi kr 1.860,-)

Elixir Mandel Peel

Mandelpeel er fruktsyre peel med mandelsyre. Den anbefales som førstegangs peeling til sensitiv hud, acne og pigmenteringer. Den virker antiinflammatorisk, talgregulerende og er derfor veldig bra for de med fet og uren hud.

Les mer

Anbefaler spesielt denne fremfor glykolsyrer til de med Rosacea, sensitiv og betent hud. Huden kan føles litt stram og tørr 2-4 dager etter peelingen. Vi utfører også Retinol Peel som en dypere peel i kombinasjon med mandelsyre.

20 min 590,-

Elixir Mandel Peel + Retinol

Mandel Peel i kombinasjon med Retinol Peel (a-vitamin) gir en dypere peel. Den stimulerer i det dypere hudlaget til cellefornyelse som gir mer glød, jevnere, strammere og glattere hud.

Les mer

Den motvirker hyperpigmenteringer,uren og fet hud og forbedrer akne arr og solskadet, trøtt og slapp hud. I tillegg reduseres store porer. Har du konkrete hudproblemer som du vil jobbe med anbefaler vi en kur på 6 behandlinger som utføres med 2 – 4 ukers mellomrom.

Best resultat oppnås om man kombinerer behandlingene sammen med hjemmeprodukter fra Elixir.

30min 990,-

Environ TCA-Peeling

Få en sunnere og friskere hud med en strålende glød!

Tricloroacetic acid (TCA) er en trygg og meget effektiv pensling uten nedetid. Det vil si at du kan fortsette med dagens gjøremål rett etter behandling.

Les mer

Environ har lav % og pH, her ligger nøkkelen til de flotte resultatene. Denne kombinasjonen trigger cellene i stratum basale (hudlag) til å produsere fire forskjellige veksthormoner som alle bygger og reparerer huden.

Behandlingen passer for deg som ønsker å jobbe med pigmenteringer, linjer/rynker, aknearr, grov hud, store porer, solskadet hud, urenheter/akne men også for deg med rosacea.

Anbefaler ofte en kur ( må da tilvennes Environs A-vitamin krem 3 uker i forkant), men er også fin å ta som en party peel for fukt og glød. Huden blir silkemyk etter behandling.

Kom innom for en gratis konsultasjon.

Microneedling

Microneedling har blitt en svært populær behandling. Ved å lage en kontrollert «skade» i huden får vi cellene til å reparerere seg selv og huden fornyes.

I tillegg til å redusere store porer, arr, urenheter, pigmentflekker, linjer og rynker kan man også behandle strekkmerker.

Les mer

Du vil se gode resultater med en gang, men det trengs ofte flere behandlinger for å oppnå det resultatet du ønsker.

Kom innom for en gratis konsultasjon.

Microneedling+TCA-Peel

Microneedling har blitt en svært populær behandling. Ved å lage en kontrollert «skade» i huden får vi cellene til å reparerere seg selv og huden fornyes. Vi starter med å legge på en mild bedøvelseskrem, før vi setter i gang med microneedlingen. Når huden er ferdig needlet avslutter vi med Environ TCA peel. Huden vil være ganske rød de to første dagene, deretter vil rødheten avta. Etter 10-14 dager kan du ta behandlingen på nytt igjen hvis du ønsker en kur.

I tillegg til å redusere store porer, arr, urenheter, pigmentflekker, linjer og rynker kan man også behandle strekkmerker.

Les mer

Du vil se gode resultater med en gang, men det trengs ofte flere behandlinger for å oppnå det resultatet du ønsker.

Kom innom for en gratis konsultasjon.

90 min  kr 1790,- (Bestill tre behandlinger og få den fjerde gratis)

Dr.Schrammek Relax

Denne behandlingen beroliger sensitiv, irritert eller sart hud. Urteblandingen balanserer huden, er fuktighetsgivende og styrker hudbarrieren.

Les mer

Nakkemassasje gis mens du ligger med urtemasken (15min).

Perfekt for deg som ønsker Green Peel, men er gravid eller av andre grunner ikke kan ta den behandlingen. En stor favoritt om sommeren da du ikke trenger å ta hensyn til solen etter behandling.

45min kr 890,-

Dr.Schrammek Pure

Denne behandlingen er for deg med uren, fet og kombinert hud. Urteblandingen regulerer talgproduksjonen og er betennelsesdempende.

Les mer

Nakkemassasje gis mens du ligger med urtemasken (15min).

Perfekt for deg som ønsker Green Peel, men er gravid eller av andre grunner ikke kan ta den behandlingen. En stor favoritt om sommeren da du ikke trenger å ta hensyn til solen etter behandling.

45 min kr 890,-

Dr.Schrammek Vital

Denne behandlingenen er for deg med tørr, sliten og aldrende hud. Urteblandingen virker oppstrammende på huden, øker blodsirkulasjonen og tilfører fuktighet.

Les mer

Nakkemassasje gis mens du ligger med urtemasken (15min)

Perfekt for deg som ønsker Green Peel, men er gravid eller av andre grunner ikke kan ta den behandlingen. En stor favoritt om sommeren da du ikke trenger å ta hensyn til solen etter behandling.

45 min kr 890,-

Dr.Schrammek Moisture Intense

Denne behandlingenen er for deg med  veldig tørr og dehydrert hud. Her renser og peeler vi huden før vi fukter huden med ampuller. Avslutter med en intesiv fuktighetsmaske som blant annet er rik på omega 3,  og 9 fettsyrer.  Nakkemassasje gis mens masken virker.

Les mer

45 min kr 890,-